BRAZILSKÝ KERATIN - KONEC ZNIČENÝCH A NEPODDAJNÝCH VLASŮ

14.04.2011 00:00

K aplikaci používáme Brazilský CoCo keratin. Tento přípravek je schválený a certifikovaný.

Aplikace brazilského keratinu je převratná novinka v péči o vlasy. Je to velmi účinná regenerace a účinné narovnání vlasového stvolu. Kreatin je základní stavební složkou vlasů,nehtů a kůže. Kreatin obsažený v přípravku vyplní ve vlasovém stvolu všechny nerovnosti a zároveň posílí vrchní vlasovou strukturu.

Po aplikaci brazilského keratinu budou Vaše vlasy lesklé, jemné na dotek, ale především velmi kvalitně zregenerované. Takto zregenerované vlasy vydrží až 4 měsíce.

Výhody CoCo keratinu ocení především ženy a muži s vlnitými a nepoddajnými vlasy, ženy které mají vlasy poškozené odbarvováním, melírováním, barvením a především velmi častým žehlením. Brazilský kreatin se doporučuje aplikovat i na vlasy prodloužené, neboť tím oddálíte nákup nových vlasů na prodlužování.

Veškeré barevné úpravy se doporučuje udělat těsně před aplikací CoCo keratinu, 3 týdny po aplikaci lze vlasy opět chemicky upravovat (vhodnější jsou bezoxidační přípravky). Po aplikaci brazilského keratinu se nedoporučuje nejméně 3 dny vlasy nemýt, nosit sponky, gumičky, čelenky, či jinak svazovat a upravovat (ve vlasech dochází k postupnému doustálení přípravku), tím zajistíte ten nejoptimálnější výsledek.

Aplikace Brazilského keratinu trvá 1,5-3 hodiny,v závislosti na hustotě a délce vlasů. Cena aplikace Brazilského CoCo keratinu se také odvíjí od hustoty a délky vlasů.

Po aplikaci CoCo keratinu do Vašich vlasů se doporučuje používat přípravky pro domácí péči, CoCo keratin šampon a kondicionér. Tyto přípravky neobsahují hydroxid sodný a tudíž neurychlují vymývání Brazilského keratinu z vlasů.

Brazilský kreatin je určen pro všechny, kteří chtějí mít zdravé a vždy upravené vlasy. Úprava vlasů s aplikovaným kreatinem je méně časově náročná, neboť vlasy jsou tvárnější a poddajnější. Vaše vlasy vydrží v rovném stavu i když zmoknete a méně se zacuchávají.